Dos mesos per la XX Fira “El Rellotge i el Mar”

Avui dimarts 17 de març falten sols dos mesos pel gran dia de la XX Fira, que serà el diumenge 17 de maig de 2015. Activem el compte enrera, a la web a la part esquerra veureu a dalt de la barra lateral un marcador on s’indica el temps que falta fins diumenge 17/05/2015 a les 09:00h, quan començarà la XX Fira! Tic tac tic taaac!

Els preparatius per aquesta Fira tan especial que serà la XX Edició estàn molt avançats, però si voleu participar o col·laborar en l’exposició, en la Fira o en el que se us acudeixi poseu-vos en contacte amb nosaltres.

L’exposició “El Rellotge i el Mar” es farà al Museu del Rellotge de Catalunya, a l’edifici del Casal Cultural Codinenc de Sant Feliu de Codines. Ja tenim moltes peces de la temàtica, esperem reunir-ne unes quantes mes i fer una exposició de qualitat i quantitat. A part de diumenge 17 l’exposició es podrà visitar dissabte 16 i el diumenge següent a la Fira o bé en hora i data convinguda.

Pel que fà a la Fira, es farà com ja ve sent habitual els darrers dos any a la Plaça Josep Umbert Ventura de Sant Feliu, coneguda també com a Plaça de l’Ajuntament o Plaça Major. Aquesta plaça de grans dimensions permet concentrar totes les parades dels firaires perqué exposin les seves peces i permet al afeccionat del rellotge i o visitant fer la visita amb amplitud i comoditat.

A la mateixa plaça instal·larem un escenari en el que durant el matí es faràn dues uniques representacions de l’espectacle “Carrilló” de la Cia. La Tal. Auqest espectacle inspirat en els carrillons i figures dels rellotges ha tingut molts premis internacionals i s’ha representat en molt éxit per tot Europa. En aquesta ocasió veure’l a a Sant Feliu de Codines serà tot un luxe, val molt la pena” L’espectacle es farà al costat de la mateixa Fira, estarà visible per totgom i serà gratuït.

Seguirem informant de les novetats i activitats de la propera XX Fira, us hi esperem!

XX_Fira_Díptic