Visita del passat cap de setmana a la 34a Antik Uhrenbörse, a Furtwangen

El passat del passat cap de setmana del 25 i 26 d’agost de 2018 vàrem visitar com altres anys la Antik Uhrenbörse (Fira del Rellotge Antic), a Furtwangen, que enguany celebrava la 34a edició.

Aquesta Fira de Rellotges Antics que es celebra al cor de la Selva Negra (Schwarzwald) és la fira d’aquest tipus més important d’Europa i podríem dir que del món.

La quantitat i qualitat dels expositors de la Fira era extraordinària, amb rellotges, peces, recanvis, eines… coses de tots tipus i qualitat relacionades amb el rellotge… increïble!

A l’exterior del Institut Superior, a on es fa la Fira, hi havia una altre Fira de caire popular, amb parades de tot tipus, de menjar, de begudes, de roba, de antiguitats, un trenet pels nens… tot animat per una gran quantitat de visitants i bandes de músics que animàven la festa. Segons ens van dir, durant el dissabte hi va haver a la població més de 10.000 visitants!

A l’hora de dinar com cada any vem anar al Gasthaus-Bad on vem dinar en companyia del alcalde de Furtwangen Sr. Joseg Herner i del Sr. Dieter Schneider de laa organització de la Fira. Des d’aquí agraïm la rebuda, atencions i detalls que vem rebre tots els visitants i que malgrat les dificultats idiomàtiques, ens van fer gaudir de una gran jornada. Amb moltes ganes de tornar-hi!

Per cert, i si no és un “lost in translation”, el Sr. Alcalde de Furtwangen es va comprometre a visitar la Fira de Sant Feliu en la propera edició!

Properament publicarem més fotos i dades de la visita a la Selva Negra ja que a més de Furtwangen tota la comarca està plena de temes relacionats amb els rellotges, sobretot els típics cucuts de la Selva Negra.

Vielen Dank Furtwangen und bis nächstes Jahr!

(Moltes Gràcies Furtwangen i fins l’any que ve!)