Visita a la Fira de Furtwangen i al Franc Comptat

El darrer cap de setmana d’agost alguns dels membres de la Fira i Mueseu del Rellotge de Catalunya van fer la ja tradicional visita a la Fira del Rellotge Antic de Furtwangen. Aquesta Fira, la més important a nivell europeu i mundial, celebrava enguany la seva 33a edició i els nostres amants dels rellotges no se la van voler perdre.

Aprofitant els 1.100 km de distància que ens separen amb aquesta bonica i pintoresca ciutat de la Selva Negra Alemanya, varem visitar també el Franc Comptat i la seva capital rellotgera, la vila de Morez, bressol dels rellotges que porten aquest nom, tan “Morez” com la veina “Morbier” o “Comptoise”. Es va visitar l’Espace Herloger de la Vallèe de Joux, l’Ajuntament de Morez i l’Esglesia amb el seu rellotge monumental.

Ja travessades les muntanyes del Jura, vàrem arribar a Alemania i a la Selva Negra. Al cor, la sempre pintoresca, tranquila però alegre vila de Furtwangen on ens vam retrobar amb els nostres amics i vàm gaudir de nou de grans jornades rellotgeres.

Aquí us posem unes fotografies.