XXI Fira del Rellotge diumenge 22 de maig “El Rellotge de Canell”

Ja estem amb els preparatius d’una nova Fira, enguany serà la XXI edició. Aquest any retardem una setmana la data habitual del tercer diumenge de maig i serà el quart diumenge degut a que el cap de setmana abans hi ha multitud d’events.

Així doncs la data de la XXI Fira està prevista pel diumenge 22 de maig de 2016 i com cada any a Sant Feliu de Codines, Barcelona.

Es vol fer una edició especial dedicada a “El Rellotge de Canell, d’ahir, d’avui i de demà”. Es volen celebrar xerrades preparatòries amb professors, professionals i tècnics d’aquest tipus de rellotge.

Com cada any es farà una exposició temàtica junt amb l’exposició permanent del Museu del Rellotge de Catalunya, al Casal Cultural de Sant Feliu de Codines. L’exposició es podrà visitar el dissabte 21 de maig, el diumenge 22 de maig, i potser algun altre dia.

Si hi voleu participar com a ponents o participants, teniu rellotges, peces o activitats per les xerrades, la Fira, a l’exposició , o al que cregueu oportú, poseu-vos en contacte amb nosaltres (email: fira@firadelrellotge.org).