Clauer USB del Museu i XX Fira ja disponible!

Ja tenim disponible el clauer USB del Museu i XX Fira!

Per sols 10 € et pots emportar aquest magnífic record de la XX Fira i del Museu del Rellotge de Catalunya que porta ja pregrabat el video conmemoratiu de la XX Edició de la Fira.

Ja pots fer la teva comanda per email a fira@firadelrelotge.org indicant les unitats que vols i el teu nom i adreça i te les enviem a te les deixem a punt pel dia de la XX Fira, diumenge 17 de maig de 2015.

Com podeu veure a les fotos, la memòria USB té la ranura escamotejable quan es gira un dels laterals. A un costat dels laterals hi ha un dels logotips del Museu del Rellotge i de la XX Fira. A l’altre costat hi ha el logotip de un dels esponsos col·laboradors de la Fira “Nowley, time for change”. A més a més del video conmemoratiu pregrabat a la memoria USB hi podràs grabar tot tipus d’arxius i dades. Es presenta amb una caixeta de plàstic i és perfecte per regalar o com a record del Museu i la Fira. És d’edició limitada a 100 unitats, no té la pots deixar perdre!