Convocatòria a artistes que tinguin obres on hi hagi representats rellotges

En motiu de la XXII Fira del Rellotge de Catalunya dedicada a “L’Art al Rellotge”, l’Associació Fira del Rellotge fa una convocatòria d’artistes que tinguin obres on hi hagi representats rellotges.
Aquestes obres s’han de lliurar a la organització de la Fira el diumenge 14 maig a les 12:00h al Museu del Rellotge, al Casal Cultural Codinenc, de Sant Feliu de Codines.
Les obres rebudes seran exposades al Museu del Rellotge junt amb la resta de peces de l’exposició temàtica que es farà “L’Art al Rellotge”. Les obres poden ser fetes amb la tècnica que prefereixi l’artista (pintura, escultura, etc) sent el requisit que hi hagi representada la figura del rellotge, i sigui en un format exposable.
Tots els artistes participants seran obsequiats amb un rellotge i totes les obres seran valorades per un jurat. Es lliuraran els premis el mateix dia de la Fira:
  • 1r. premi: 300 euros i 1 rellotge
  • 2n premi: 150 euros i 1 rellotge
  • 3r premi: 50 euros i 1 rellotge

Els interessats en participar cal que us poseu en contacte amb Josep Vilanova (609 818 569) o Pere Riera (603 837 079). Les tres obres premiades quedaran al Museu, les altres es podran retirar un cop acabada l’exposició.