Molt concorreguda i animada ha estat la 23a Fira del Rellotge

Ahir diumenge es va celebrar a la Plaça de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines la 23a Edició de la Fira del Rellotge.

De bon matí va lluir un sol radiant i ja cap al migdia, quan acabava de cloure’s la Fira, un ruixat primaveral va fer bona la dita de que al maig cada dia un raig.

Casi una trentena de parades de firaires vinguts d’arreu amb tot tipus de rellotges i peces relaciones van estar ben concorregudes, amb una bona barreja tan de públic entusiasta i col·leccionista de rellotges com d’altres visitants i curiosos.

Les autoritats i organitzadors van fer una visita a la Fira i cap el migdia van fer una visitat a la Biblioteca Municipal a on el Sr. Jaume Xarrié va fer donació de una valuosa col·lecció de llibres relacionada amb els rellotges i que estaran a disposició de tots els lectors. Posteriorment es van dirigir a l’Ajuntament a on el Consistori va oferir una recepció, i es va fer tan entrega de dues distincions. Una va ser pel Sr. Jaume Xarrié per la seva donació de llibres a la Biblioteca Municipal. L’altre distinció i especial va ser a títol pòstum Sr. Joan Fernandez i Curtichs, que va un dels fundadors i iniciadors de la Fira del Rellotge.

Es va continuar amb una visita al Museu del Rellotge de Catalunya on amb uns alumnes i professors de l’Institut La Mercè de Barcelona els esperaven per veure l’exposició preparada “La Didàctica del Rellotge”.

El ruixat que va caure quan eren quasi les dues va fer que les parades i la plaça es recollissin ràpidament. Els organitzadors i firaires van cloure la jornada amb un dinar de germanor, tot fent balanç que havia estat una Fira molt positiva i concorreguda i que ja hi havia ganes de una nova edició!

Aquí us posem algunes fotografies de la jornada. Primer una galeria amb fotos de la Plaça de l’Ajuntament amb la Fira i Després una altre amb fotos del Museu i l’exposició.

Fira del Rellotge