Exposició “Els Rellotges de Polsera”

El passat diumenge 22 de maig es va poder veure en exclusiva al “Museu del Rellotge de Catalunya” l’exposició temàtica “Els Rellotges de Polser: ahir, avui i demà”.

Durant tot el matí l’exposició va estar oberta i més de dos-centes persones van poder veure els quasi tres centes rellotges reunits per l’exposició junt amb la col·lecció permanent del Museu. L’exposició va ser un èxit i va rebre molt bona valoració de tots els visitants.

Cal destacar la col·lecció de rellotges “Omega” que es va agrupar històricament amb peces desde principis de segle, entre guerres, anys 50, anys 70 fins l’actualitat. També va haver-hi representació de rellotges de polsera relacionats amb marques d’automòbil. Acabada la Fira, l’exposició es va desmuntar i es van retornar les peces als seu propietaris. Esperem a la propera edició trobar un tema amb igual o més d’interès i tenir prou sort per poder reunir peces de tan valor com les d’enguany.-

A continuació us posem una petita galeria fotogràfica de l’exposició: