COMUNICAT DE LA FIRA DEL RELLOTGE

ASSOCIACIÓ FIRA DEL RELLOTGE DE CATALUNYA

Benvolguts amics i aficionats al RELLOTGE i la MESURA del TEMPS,

Enguany teníem de celebrar el proper 17 de maig ( 3º diumenge com de costum) la XXV FIRA del RELLOTGE a la plaça del nostre poble de SANT FELIU DE CODINES.

En motiu de ser una dada molt senyalada que sempre eés la COMMEMORACIÓ dels 25 ANYS, havíem preparat diferents actes complementaris com col-loquis, xerrades, corals musicals, esqueixos d’humor, etc. per donar-hi un toc més festiu.

Al ser una FITA MOLT IMPORTANT, i perqué quedi un record per la perpetuïtat, havíem pensat d’acord amb l’Ajuntament construir un RELLOTGE MONUMENTAL ( de 3 metres i mig ) a la rotonda d’entrada a nostra VIL-LA, amb un peu de disseny per donar un caire distingit i modern. Acompanyo una FOTO simulada perqué es veigi bé el projecte.

Hem postpossat en principi LA FIRA al 25 d’Octubre, sempre i quan les circumstàncies d’aquesta PENDEMIA i les Autoritats Médiques ens ho permetin. Si no es aixís, ens resignerém a passar aquest any com “sabàtic”i preparar-ho tot en més cura si cal per el 2021.

De tot cor us desitjo que aquest VIRUS no us entorpeixi la vostre vida. Confiem poder-nos retrobar el día que celebrarem aquesta FIRA
sans i bons, i amb l’il·lusió de gaudir-ne.

Josep Vilanova i Permanyer

President Fira del Rellotge de Catalunya

Sant Feliu de Codines 11 maig 2020.