Recepció Institucional a la XXI Fira del Rellotge

El diumenge 22 de maig al matí l’Excm. Ajuntament va fer una recepció Institucional als organitzadors de la Fira així com als convidats que enguany que van ser el Vicepresident Primer de la Diputació de Barcelona, alcalde de Moià i president del Consell Comarcal del Moianès Sr. Dionis Guiteras, així com el Diputat al Parlament de Catalunya Sr. Fabian Mohedano.

Sobre les 11:00h es va fer una recepció a l’Ajuntament amb un parlament del Sr. Alcalde, dels convidats i dels organitzadors de la Fira. Posteriorment els convidats van signar al llibre d’honor de l’Ajuntament i van sortir al balcó de on es tenia una vista privilegiada sobre la Fira.

A continuació la comitiva va fer una visita a la Fira i a l’Exposició “Els Rellotges de Polsera”.

Aquí us posem un reportatge gràfic: