XXI Fira, èxit de visitants i participació

Balanç positiu de la XXI Fira dedicada a “El Rellotge de Polsera”. El matí del diumenge 22 de maig de 2016 va ser radiant i la Plaça de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines va està plena de gom a gom de firaires i de visitants. El grup d’animació “Xarop de Canya” va animar amb música i balls l’ambient a la plaça. Creiem que els visitants a la Fira van ser a la vora de un miler de persones. Parades de firaires de diverses procedències, tan de Barcelona, Lleida, Tarragona, Girona, i altres províncies i les Illes Balears.

L’exposició temàtica “El Rellotge de Polsera: ahir, avui i demà” va estar oberta tot al matí i va rebre prop de quatre centes visites. L’ exposició va reunir unes dos centes cinquanta peces de rellotges polsera de tot tipus i èpoques, a destacar una important col·lecció de Rellotges Omega que va mostrar l’evolució d’aquesta important marca al llarg del segle XX. També hi havia una mostra de rellotges de polsera relacionats amb marques d’automòbil. Tot això junt amb la col·lecció permanent del Museu del Rellotge de Catalunya.

La Fira va rebre la visita del Vicepresident Primer de la Diputació de Barcelona Sr. Dionis Guiteras i del Diputat al Parlament de Catalunya Sr. Fabian Mohedano, promotor de la Reforma Horària. L’Ajuntament de Sant Feliu de Codines va fer una recepció institucional als visitants i als organitzadors de la Fira.

Com a cloenda els organitzadors, visitants i firaires van fer un dinar de germanor que va servir per estrènyer lligams i per començar a preparar ja la propera edició de l’any que ve, ja falta menys!

Aquí us posem algunes de les fotografies de la XXI Fira que completen les que ja ha hem pujat de la recepció institucional i la de l’exposició: