Arxiu de la categoria: XXI Fira

Amb la propera seran 25 edicions de la Fira del Rellotge de Catalunya

El diumenge 25 d’octubre de 2020 es celebrarà la XXV Edició de la Fira del Rellotge de Catalunya, una edició molt especial! En primer lloc perquè arribar a les XXV edicions és un gran i especial motiu de celebració i en segon lloc, i per primera vegada en les XXV edicions, que s’ha hagut d’ajornar, i per un motiu greu i desgraciadament tràgic, degut a la situació excepcional d’alerta sanitària causada pel virus Covid-19.

Des d’ara i fins el dia de la Fira des de la web i les xarxes socials, en total i absolut confinament, també fet excepcional, anirem donant dades de la Fira d’enguany com recordant els grans moments rellotgers de les XXIV edicions anteriors.

Que us sembla la composició amb els XXIV cartells?

Quantes històries i quin temps més maravellós hem viscut!

La primera edició de la Fira es va celebrar el 7 d’abril de 1996 amb una exposició de rellotges antics al Casal Cultural Codinenc que es va poder visitar els dies 5, 6, 7 i 8 d’abril coincidint amb la Setmana Santa d’aquell any 1996 i ja vas ser tot un èxit.

Des del menú o des del buscador de la web podeu buscar informació de totes les edicions anteriors.

Amb la propera seran ja 24 edicions de la Fira del Rellotge de Catalunya

Aquest proper diumenge 19 de maig al matí a Sant Feliu de Codines (Barcelona) es celebrarà la XXIV Edició de la Fira del Rellotge de Catalunya que es  dedicarà a “Seiko Rei de la Precisió”.

Des d’ara i fins el dia de la Fira des de la web i les xarxes socials anirem donant dades de la Fira d’enguany com recordant els grans moments rellotgers de les XXIII edicions anteriors.

Que us sembla la composició amb els XXIV cartells?

Quantes històries i quin temps més maravellós hem viscut!

La primera edició de la Fira es va celebrar el 7 d’abril de 1996 amb una exposició de rellotges antics al Casal Cultural Codinenc que es va poder visitar els dies 5, 6, 7 i 8 d’abril coincidint amb la Setmana Santa d’aquell any 1996 i ja vas ser tot un èxit.

Des del menú o des del buscador de la web podeu buscar informació de totes les edicions anteriors.

Amb la propera seran ja 23 edicions de la Fira del Rellotge de Catalunya

Aquest proper 20 de maig la XXIII Edició de la Fira del Rellotge es  dedicarà “La Didàctica del Rellotge”.

Des d’ara i fins el dia de la Fira des de la web i les xarxes socials anirem tan donant dades de la Fira d’enguany com recordant els grans moments rellotgers de les XXII edicions anteriors.

Que us sembla la composició amb els XXIII cartells?

Quantes històries i quin temps més maravellos hem viscut!

La primera edició de la Fira es va celebrar el 7 d’abril de 1996 amb una exposició de rellotges antics al Casal Cultural Codinenc que es va poder visitar els dies 5, 6, 7 i 8 d’abril coincidint amb la Setmana Santa d’aquell any 1996 i ja vas ser tot un èxit.

Des del menú o des del buscador de la web podeu buscar informació de totes les edicions anteriors.

“Carreteres” amb Josep Vilanova, “Rellotges extravegants a Sant Feliu”

El 9Nou TV, programa carreteres dedicat a la carretera C-59 que passa per Sant Feliu de Codines.

“Deixo enrere els titelles d’en Manel per arribar fins a Sant Feliu de Codines, on m’espera en Josep al museu del rellotge. Passo hores amb en Josep repassant els rellotges que formen el museu. M’explica amb devoció les anècdotes i curiositats que amaga cada un d’ells. Tal i com marca el rellotge de campanar que presideix la sala, sembla veritat que en Josep rejoveneixi, per instants, mentre recorda la història de cada peça. Torno al cotxe per anar fins a Palau-solità i Plegamans”.

L’enllaç per veure el video:

http://el9nou.cat/video/josep-vilanova-rellotges-extravegants-a-sant-feliu/

Felicitació del Nadal de la Fira i el Museu del Rellotge de Catalunya

Museu i Fira del Rellotge de Catalunya

Bon Nadal – Felices Navidades – Frohe Weihnachten
Merry Chrismas – Joyeux Noel – Feliz Natal – Buon Natale
2016

Any 2017 propera Fira del Rellotge: diumenge 21/05/2017
Sant Feliu de Codines (Barcelona)
www.firadelrellotge.org

XXI Fira, èxit de visitants i participació

Balanç positiu de la XXI Fira dedicada a “El Rellotge de Polsera”. El matí del diumenge 22 de maig de 2016 va ser radiant i la Plaça de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines va està plena de gom a gom de firaires i de visitants. El grup d’animació “Xarop de Canya” va animar amb música i balls l’ambient a la plaça. Creiem que els visitants a la Fira van ser a la vora de un miler de persones. Parades de firaires de diverses procedències, tan de Barcelona, Lleida, Tarragona, Girona, i altres províncies i les Illes Balears.

L’exposició temàtica “El Rellotge de Polsera: ahir, avui i demà” va estar oberta tot al matí i va rebre prop de quatre centes visites. L’ exposició va reunir unes dos centes cinquanta peces de rellotges polsera de tot tipus i èpoques, a destacar una important col·lecció de Rellotges Omega que va mostrar l’evolució d’aquesta important marca al llarg del segle XX. També hi havia una mostra de rellotges de polsera relacionats amb marques d’automòbil. Tot això junt amb la col·lecció permanent del Museu del Rellotge de Catalunya.

La Fira va rebre la visita del Vicepresident Primer de la Diputació de Barcelona Sr. Dionis Guiteras i del Diputat al Parlament de Catalunya Sr. Fabian Mohedano, promotor de la Reforma Horària. L’Ajuntament de Sant Feliu de Codines va fer una recepció institucional als visitants i als organitzadors de la Fira.

Com a cloenda els organitzadors, visitants i firaires van fer un dinar de germanor que va servir per estrènyer lligams i per començar a preparar ja la propera edició de l’any que ve, ja falta menys!

Aquí us posem algunes de les fotografies de la XXI Fira que completen les que ja ha hem pujat de la recepció institucional i la de l’exposició:

Rellotge Commemoratiu XXI Fira

Com a recordatori d’aquesta XXI Edició de la Fira dedicada al Rellotge de polsera, la organització de la Fira han fet una sèrie limitada de 45 unitats numerades de rellotge commemoratiu.

Es tracte de un innovador rellotge de la casa “Nowley” “Time for a Change” model 86219 amb una sèrie de prestacions, qualitat, garantia i preu molt interessants:

  • Connexió amb smartphones via bluetooth.
  • Avis lluminós de trucades, emails, sms i missatges.
  • Resistent a 10 atmosferes de pressió o 100 metres de immersió a l’aigua.
  • Dos anys de garantia.
  • Gravat amb les lletres de la XXI edició de la Fira.
  • Número de sèrie.

Si en voleu un, poseu-vos de seguida en contacte amb els organitzadors de la Fira ja que ens queden molt poques unitats.

Aquí us posem les fotografies del rellotge així com de les instruccions de ús.

 

Recepció Institucional a la XXI Fira del Rellotge

El diumenge 22 de maig al matí l’Excm. Ajuntament va fer una recepció Institucional als organitzadors de la Fira així com als convidats que enguany que van ser el Vicepresident Primer de la Diputació de Barcelona, alcalde de Moià i president del Consell Comarcal del Moianès Sr. Dionis Guiteras, així com el Diputat al Parlament de Catalunya Sr. Fabian Mohedano.

Sobre les 11:00h es va fer una recepció a l’Ajuntament amb un parlament del Sr. Alcalde, dels convidats i dels organitzadors de la Fira. Posteriorment els convidats van signar al llibre d’honor de l’Ajuntament i van sortir al balcó de on es tenia una vista privilegiada sobre la Fira.

A continuació la comitiva va fer una visita a la Fira i a l’Exposició “Els Rellotges de Polsera”.

Aquí us posem un reportatge gràfic:

Exposició “Els Rellotges de Polsera”

El passat diumenge 22 de maig es va poder veure en exclusiva al “Museu del Rellotge de Catalunya” l’exposició temàtica “Els Rellotges de Polser: ahir, avui i demà”.

Durant tot el matí l’exposició va estar oberta i més de dos-centes persones van poder veure els quasi tres centes rellotges reunits per l’exposició junt amb la col·lecció permanent del Museu. L’exposició va ser un èxit i va rebre molt bona valoració de tots els visitants.

Cal destacar la col·lecció de rellotges “Omega” que es va agrupar històricament amb peces desde principis de segle, entre guerres, anys 50, anys 70 fins l’actualitat. També va haver-hi representació de rellotges de polsera relacionats amb marques d’automòbil. Acabada la Fira, l’exposició es va desmuntar i es van retornar les peces als seu propietaris. Esperem a la propera edició trobar un tema amb igual o més d’interès i tenir prou sort per poder reunir peces de tan valor com les d’enguany.-

A continuació us posem una petita galeria fotogràfica de l’exposició:

 

 

 

 

A punt per la Fira! Us esperem diumenge 22!

Tot a punt per la Fira del Rellotge!

Aquest proper diumenge 22 de maig al matí us esperem!

Sant Feliu de Codines està bolcat i preparat per aquesta XXI edició de la Fira del Rellotge, que enguany estarà dedicada a “El Rellotge de Polsera d’ahir, d’avui i de demà”.

Els punts destacats de la Fira seran la Plaça de Sant Feliu de Codines amb totes les parades de la Fira i al Museu del Rellotge, al Casal Cultural Codinenc, on hi haurà l’exposició dedicada a “El Rellotge de Polsera”.

Si veniu a la Fira us recomanem dinar a un dels restaurants de Sant Feliu o voltants i fer visita al poble i entorn, aquests dies Gallifa i Sant Miquel del Fai estan espectacular i les cascades tenen aigua i cabal en abundància.