Gran Éxit de Visitants i Rellotges a la XXII Fira!

Gran Éxit de Visitants i Rellotges a la XXII Fira!

Volem agrair a tots els visitants, firaires, amics i voluntaris que han fet que avui visquéssim una nova i gran jornada rellotgera, Moltes Gràcies!

Ja de bon matí el sol i el bon temps han presagiat una radiant jornada de Fira. Gràcies a la Excma. Diputació de Barcelona hem pogut comptar amb una trentena de carpes que han permès resguardar-nos del sol i de tenir una ordenada i ben presentada fira.

Una trentena de firaires han vingut carregats de tot tipus de rellotges, de tots els estils, mides i butxaques. La plaça ha estat un constant formigueig de tan curiosos com afeccionats que han visitat les parades.

A mig matí els organitzadors i autoritats han visitat la Fira i seguidament han anat a l’ajuntament a fer l’acte de reconeixement al Sr. Eduard Farré, exprofessor de l’Institut La Mercè, grandíssim expert en rellotges i col·laborador incondicional de la Fira del Rellotge.

A continuació s’ha anat a visitar l’exposició “L’Art al Rellotge” al Museu del Rellotge del Casal Cultural Codinenc.

A les 13.00h s’han inaugurat els nous rellotges del campanar que ahir al vespre va beneir Monsenyor Romà Casanova bisbe de Vic.

A continuació s’ha tornat al Museu del Rellotge per fer entrega dels premis del concurs “L’Art al Rellotge” en que el guanyador ha estat el pintor Ignasi Vallcorba Borrell.

I sobre les 14.00h s’ha recollit la Fira i s’ha celebrat un dinar de germanor entre els firaires, organitzadors i voluntaris de la Fira del Rellotge.

Així doncs un nou gran éxit de Fira i sols podem demanar per la propera edició més i millors rellotges! Fins l’any vinent!