Llibre Pujada a Sant Feliu de Codines – Cotxes i Motos 1959-1989

Us presentem una molt interessant proposta que relaciona el motor amb la mesura del temps: “Llibre Pujada a Sant Feliu de Codines – Cotxes i Motos 1959-1989”. A través de Verkami es vol recuperar la història d’una de les Pujades més famoses del nostre país, amb el famós revirat tram de 4.2 Km que separa Riells del Fai i Sant Feliu de Codines que va comptar amb els millors pilots de l’època van participar al repte amb cotxes i motos increïbles.

La Fira del Rellotge en la seva XV Edició l’any 2010 es va dedicar a “El Rellotge i l’Automòbil” i ja va fer ressò de la forta vinculació del rellotge amb el motor. Aquest llibre és una molt bona oportunitat pels afeccionats al motor i a la mesura del temps per reviure l’época daurada de les pujades en costa. En el llibre hi haurà totes les classificacions i temps de totes les pujades entre 1959 i 1989.

Trovareu més informació de com podeu fer la vostra aportació al projecte a Verkami a través del següent enllaç: http://www.verkami.com/projects/9608-llibre-pujada-a-sant-feliu-de-codines-cotxes-y-motos-1959-1989

Pujada_01